5 тендеции за спортните дрехи през 2021 година

По време на пандемията с ковид, все повече хора започнаха да спортуват и да търсят спорни облекла за разходки в парка и ежадневието.
Много от нас, осъзнаха нуждата от добро спортно облекло, което както да им бъде удобно, така и да покрива нуждата от спорта, който практикуват.

Преди карантина, носехме само клинове или къси панталони, за да посещаваме един, два пъти седмично някой вид тренировка, но сега, когато се промени изцяло нашето ежадневие, нуждата от нови уреди, нови спортни дрехи се увеличи.

Така че колкото повече пазаруваме нови тренировъчни дрехи, толкова повече забелязваме едни и същи тенденции за промяна в спорното облекло.
Един от любимите сайтове за много българи по-време на пандемията стана сайта за спорни дрехи Mexess, тъй като той започна да предлага спортни дрехи за дома.
И трите им секции за активно облекло са близко до спорното облекло за дома, което ни казва, че те са най-важните в момента.

Mexess- Спортни дрехи за твоето ежедневие
От пастелни цветове до удобни безшевни клинове, открийте и купете от сайта за спортни стоки www.mexess.bg

Спортни дрехи за Колоездене

Най-важното при него е новите шортите да не залепват, но пък искаме да бъдат с ярък цвят.
Дрехите за колоездене, станаха все по-търсени, тъй като хората замениха фитнесите с колело.
През месеците се забеляза, как редица хора се качиха на колелото и слязоха от градският транспорт, за да не се излагат на вируса.
Както при другите тенденции, популярността на колоездачното облекло е тясно свързана с други движения в начина на живот: а именно, да се пазим от зараза и да тонизираме тялото си с тренировка.

Спортни стоки за Бягане

Просто се опитайте един ден да преброите хората, които виждате по парковете, хората които бягат по алеи, хората с тракинг часовници.
Все повече хора използват умни часовници.
Ако умните часовници почти веднага придобиха „детски“ стандарт, с телефонен модул и GPS, то фитнес тракерите започнаха да се използват от почти всеки втори.

Йога: превръщането на клинове в целогодишен вариант

Първо, през 80-те години започна употребата на клиновете – знаете, тогава клиновете бяха предимно черни, но всички малко прекалено прозрачни – и, въпреки че тенденцията стана вездесъща за известно време, всъщност с годините намаля.
Въпреки това, благодарение на нарастването на популярността на йогата в много страни, клиновете и панталоните започнаха да се правят в множество сладки цветове и шарки, клинове се завърнаха в различен облик.
От решаващо значение, е че те не просто започнаха да се използват за йога, а и за ежадневието- материята е достатъчно непрозрачна, за да се носи извън йога студиото и достатъчно еластична, за да се носи през целия ден.

Спортни дрехи с ежадневна употреба

Този вид дрехи се очерта като лидери на пазара и то с причина – те са удобни и стилни. Има дизайни, който може да се носи във всякакъв вид спортна обстановка и се превърнаха в дневно и свободното облекло за носене през целият ден.

Дрехи без шевове

Повярвайте ни – след като изпробвате активно облекло без шевове, няма да искате да се върнете към нещо друго.
Може да е фин детайл, но безпроблемните клинове, спортните сутиени са едни от най-удобните там.
Къси шорти
Има шорти за велосипеди, а също така и такива за бягане.
Ултра къси шорти за висок ръст, това традиционно носят бегачите и танцьорите на реге, но сега те се превръщат в пълноценна тенденция и дори Хейли Бийбър носи такива.

Дрехи с дълги ръкави

Време е да хвърлите големите си тройници, когато отидете във фитнеса. Тези горнища с дълги ръкави са отговорът на сладките горнища, които предлагат по-голямо покритие, отколкото самият спортен сутиен, но всъщност са стилни.

Всички тези видове дрехи, може да намерите на Mexess- Спортни дрехи за твоето ежедневие