Но как да вземем приятно бельо

women underwearНово изследване показа, че значително повече от осемдесет% от жителите в Америка употребяват еднакво бельо в целия си съзнателен живот. Безсъмнено това говори, че повечето хора не се доверяват на модели, които не са запознати, нямат желание да направят експеримент с различни модели и материи, тъй като за повечето хора избора на чисто нов вид бельо се приема като некомфортно при носенето му. Ето няколко полезни съвета как точно да си изберете удобно и красиво бельо.

Избирайте си подходящ размер

За да ви бъде комфортно бельото, то ще трябва да е и правилния номер за Вас. Бельо, което Ви опъва, пристяга и врязва в кожата не е подходящо за Вас. Ако си вземате бельо, трябва да сте честни с вас си и си купите Вашия собствен номер, а не по-малък. Абсолютно никой не би искал да си закупува бельо в размер XXL или XL, но ако този е вашия собствен, не се срамувайте, правилно си купете такъв, отколкото по цял ден да се усещате неудобно. А и не забравяйте, че когато бельото е малък номер от Вашия, то ще Ви стяга и даже ще се забелязва още повече, даже и през дрехите.

Задължително търсете качествени материи

Правилния избор на подходяща материя на бельото е много важно. Няколко материи биха могли да доведат до неудобно усещане при носене. Непременно се спирайте на гладки и меки материи. Мрежестото бельо и бельото от дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, може да Ви докарат обривания, да Ви одраскат по кожата и да ви запотят. Наистина добър избор на материи са висококачествен полиестер, ликра, кашмир, микрофибър.

Бельо без шевове

Безшевното бельо се превръща във все по-желано от доста жени по света и у нас. Независимо, че до голяма степен не забелязваме шевовете по бельото, но те много често могат да предизвикат дразнение по кожата, а също да направят и следи. Поради тази причина винаги ако можете носете безшевно бельо, което е гладко и от 2-те страни и е много удачно при носене на по-тесни дрехи.

Обгрижвайте бельото си

Правилната грижа за Бельото ви е от наистина голямо значение за по-продължителен комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и винаги ако можете ръчно. Прочитайте етикетите и изпирайте на коректната програма, докато позлвате пералня машина. Дръжте го добре сгънато в шкаф с чекмеджета и разделители. Също така не преизносвайте вашето бельо. Хвърляйте захабеното си бельо, а не го дръжте в гардероба. Доказано е, че неминуемо след Шест месеца постоянно ползване бельото е хубаво да се подменя с чисто ново, като това важи и за сутиените.

Вижте сайта ни: lingadore