Как бързо да изберете или използвате билкови добавки?

Точно какво етерично масло може да си изберете, зависи от главната цел – доста сред вас е възможно да желаят да прилагат за покачване бързо на настроението ви или просто никак да лекувате горене на тялото. Наистина няма краен списък, който да доказва кое точно масловидно масло се употребява за лекуване на здравно неприятно състояние. Масловидните вещества от лавандула, горска лайка, босилек притежават релаксиращ резултат и могат напълно да бъдат от полза за стрес, а етеричното масло от Citrus bergamia и мента са стимуланти и могат лесно ефективно да бъдат от полза на хората с депресия, това реално е индивидуално. По този начин е нужно да извършите проучвания в областта на здравето и красотата и разговаряте с обучени ароматерапевти или други хора, които разполагат със голям практичен отпи с билкови добавки.

A bottle of lavender essential oil with fresh lavender twigs on a dark background

За начало, е възможно да си вземете билкова книга за етерични масла и да прочете повече в материала. Налични са доста качествени книги и вие ще успеете да намерите подобна, и тя да подхожда на вашите потребности.
Не забравяйте да вземете под голямо внимание на страничните реакции на всяко едно масловидно вещество и методите за приложение. За част от етеричните масла може да научите и онлайн – виж тук. Даваме няколко полезни съвета и примери в този сайт, но е много важно да прочете 1 книга.
Точно какво са етеричните масла? За тези от вас, където ще са нови в споменатата тенденция, силно мощните масла – някои от които съществуват от векове – се добиват от билките, за да уловят своите собствени аромати и главни ползотворни качества.
Етеричните масла са перфектно допълващо средство за вашата грижа за кожа, косата на главата и общото здраве, а също така могат да се използват и за терапия с аромат .
Малко преди да започнете използването
Малко преди да започнете, съществуват 2-3 основи, които трябва да помните при дейност с билкови масла:
Когато локално слагате етеричните масла, задължително употребявайте главно масло . Точно те са масла, използвани за разреждане на етерични добавки, примерно масло от кокос или жожоба.
Винаги правете алергичен тест, преди да слагате масло в/у по-по-големи сектори от нашата кожа.
Значително количество от етеричните добавки са отровни и не бива да се приемат през вашата уста, ако маслкото не е дадено от фелдшер.
На пазара има всякакви варианти на етерични масла, от такива за нокти до коса.
Типове етерични масла
лавандула
Точно това невероятно популярно етерично масло има десетки възможности. Този фино шарен аромат би могъл реално да помогне на хората за релаксиране и ефективно да спят наистина добре. Освен това е открито, че вдишването му е много-полезно и съдейства за облекчаване на болки в главата, като локалното използване на маслото е възможно да е от полза за редуциране на сърбене и ухапвания от насекоми.
Безопасност: Налице са 2-3 прочути нежелани реакции. Те са силно гадене, главоболие, втрисане и повръщане. Също може да раздразни кожата, ако имате непоносимост.
Билката лайка
В съчетание от малък спрей и билков аромат, точно това етерично масло притежава капацитет да успокои ума, когато се вдишва с водна пара. Независимо че това етерично масло е перфектно за успокояване на ума, маслото е също така толкова много хубаво за кожата, изписва се за лечение на здравни проблеми подобни на възпаление и екзема.
Защита: Абсолютно всеки, ако той има непоносимост към билката невен и амброзия, трябва да премахне ползването на точно тава вещество.
През изминалия XIX век се наблюдават прекалено много промени в областта на ароматерапията и употребата на масловидно вещество. Обща билкова тенденция за преминаване от вредни елементи обратно до по-природни добавки за пречистване и общо здраве. Билковите масла сега ги има във всеки един онлайн магазин. Подборът на качествено етерично масло може да бъде адски много тежка задача , тъй като съществуват хиляди добавки в различни магазини. Поради тази причина написахме точно тази статия, като благодарение на статията вие ще сте наясно с важните билкови масла.