Безценни съвети за декориране на коридор

household goodsВходното помещение стандартно е помещението, което ни посреща, винаги, когато се върнем от работа или командировка. То посреща и нашите гости – приятели и роднини. Като тип помещение, то разбира се има своите собствени определени потребности. Коридора не е точно като кухнята или хола и съответно декорирането му отрежда друг подход. Подреждането на коридор иска много маниер, практичност и изчистеност. Ето и нашите удобни напътствия за любезното и префектно помещение за посрещане:

1. Багри
Докато говорим за нюанси вкъщи, винаги бихме могли да разгърнем въображението си. Не можем да отбележим споменатото, ако става дума за антрето у дома. В намиране на цветовете бихте могли да изберете телесни, светли и топли багри – портокалов, бежов или жълт. даваме ви препоръка, даже да предпочитате по-чисто от към багри антре, реално да не избирате бяло. Като се изключи че помещението ще прилича на болница, ще е невъзможно за поддръжка и е твърде вероятно е да трябва всяка една календарна година да го боядисвате пак.

2. Осветлението
Осветлението в по-голямата част от коридорите е адски малко. Всичко това не внася позитивно чувство, въпреки, че да е правилно от гледна точка на икономията. Възможно е да си харесате LED светлина с лунички и спот лампички. Те биха разпределили светлината из цялото входно помещение. Ще забележите как се променя духа, след като се върнете вкъщи или пък тръгвате сутрин за работа.

3. Подреждане
При декорация на антрето ще е възможно да вземем по-висока ваза с красиви изкуствени цветя, декоративни лепенки за стена или картина. Саксията, която ще купите може да бъде глинена и висока. Баграта и ще подхожда на мебелите и стените във входното помещение. По отношение на поставянето на красива картина бихме могли да ви дадем съвет да се спрете на флорална композиция.

4. Мебели
В коридора са ви необходими само и единствено няколко закачалки, един шкаф за обувки и местенце, на което да оставяте дребни вещи, като ключове, чадър, телефон или дори малко козметични продукти. Непременно изберете огледало, в него да се гледате в цял размер. В търговската мрежа има огромно многообразие от форма и дизайн, в случай, че не желаете класическата правоъгълна форма.

Ето, че декорирането на антре не е адски тежка цел, независимо всички особености на въпросното помещение, което всеки ден ни изпраща и посреща. Спрямо съветите ни ще придадете нов живот и ще раздвижите атмосферата на антрето на жилището.

За повече информация: кликни тук